Hopp til innholdet
Home » Blogg » Hola – lær spansk nå

Hola – lær spansk nå

Spansk flagg og hei på spansk

Hjemmesiden aspect er en side for deg som vil lære mer om språk og få gode tips til hvordan du kan gå frem når du skal lære deg nye språk. Eller om du vil gjenoppfriske et språk du engang kunne. Her finner du alt du trenger.

Snakk med hvert tiende menneske

Lærer du deg spansk nå vil du kunne snakke med hvert tiende menneske du møter. Det er ikke alle spansktalende som snakker andre språk, så det er et ekstra verdifullt verdensspråk å kunne. Snakker du et språk, vil du komme i kontakt med mange flere og lære om kulturer innenfra.

Å lære seg et språk er ikke bare en måte å komme i snakk med enda flere mennesker på. Det er også en måte å lære mer om seg selv på. Ulike språk bruker ulike uttrykk for å beskrive omtrent det samme. Så snakker du flere språk kan du bli bedre kjent med deg selv.

Trim for hjernen

Lær spansk og du kan snakke med mennesker verden over. Selv om mange snakker engelsk, kommer du enda tettere på andre om du kan flere språk. Spansk er et verdensspråk som snakkes i alle verdenshjørner og det er også ett av de offisielle EU-språkene. Ingen ting trimmer hjernen som språk.