Hopp til innholdet
Home » Blogg » Lær fransk på nett og snakk med tre hundre millioner

Lær fransk på nett og snakk med tre hundre millioner

Frankrike og fransk gutt

På fransk er aspect en grammatisk kategori som beskriver hvordan handling (verb) uttrykker tidsprogresjon. Ja, det er så komplisert som det høres ut som. Med fransk på nett kan du lære så avansert fransk at du også lærer om dette. Sommer tilsvarende fransken du lærer på universitetsnivå i Norge.

Om du vil snakke me millioner av mennesker

Lær deg fransk og snakk med resten av verden. Fransk snakkes av nesten tre hundre millioner mennesker verden over. En tredjedel av disse har fransk som morsmål. Snakker du både fransk og engelsk vil du kunne snakke med en fjerdedel av jordens befolkning. Lærer du deg mandarin og, kan du snakke med hvert tredje menneske i verden.

Den beste og mest stabile kapitalen du kan tilegne deg, er språklig kapital. Lær deg flere språk og du vil alltid ha en jobb. Og aldri være ensom på tur. I den frankofile verden snakkes det ikke alltid andre språk. Det er ikke som Skandinavia hvor svært mange behersker flere språk.

Brexit fremmer også fransk

Lær fransk på nett og bo hvor du vil. Fransk er det offisielle språket i EU-kommisjonen i Brussel, i motsetning til engelsk. Snakk fransk som er offisielt språk i tjueni land verden over. De fleste av landene ligger i Europa (flest) og i Asia. Samt noen i Afrika. Bonne voyage!

Stikkord: