Hopp til innholdet
Home » Blogg » Språk apper som hjelper deg

Språk apper som hjelper deg

  • av

Om du vil lære deg et nytt språk, finnes det mange spennende språk apper du kan innstallere på telefonen din. På denne måten har du hele tiden muligheten til å lære noe nytt, og med spennende poengsystem og rangeringer kan flere av disse appellere til konkurranseinstinktet ditt, og motivere deg til å øve mer på daglig basis.

De fleste språk apper er laget for å fungere på både iPhone og Android-telefoner. Du kan søke etter forskjellige språk apper på google play eller på App Store, og i løpet av få minutter har du dem innstallert på telefonen.

Språk apper på Google Play og iOS

Flere språk apper på google play og iOS har blitt veldig populære. Mange er veldig fornøyde med Babbel. Denne er gratis å laste ned, men de forskjellige kursene koster 9,99€ i måneden, eller 59,99€ for et helt år om du har troa.

En annen app som er veldig populær, er Duolingo, som er utformet litt som et mobilspill. Denne kan du bruke gratis mot at de viser deg reklamer, eller du kan betale for å få en mer omfattende og reklamefri versjon.

Andrte språk apper som anbefales

Det finnes hundrevis av språk app’er å velge i, og her har vi tre til som vi kan anbefale på det varmeste.

  • Busuu – Et sosialt nettverk for språkopplæring
  • Memrise – Kombinererer triviaspill med læring av språk
  • MosaLingua – Lær de «fem store» for 4,99€/mnd

Mange spennede måter å lære på

Det som kjennetegner språk apper som blir populære, er at de er kreative i måten de motiverer deg til å lære på. Motivasjon er ofte det største problemet, men når du blir påminnet av telefonen din er det vanskeligere å glemme å øve.

Mange har blitt mye flinkere til å snakke nye språk ved hjelp av språk app’er, men det er også viktig at du faktisk øver på språket sammen med andre. Om du virkelig vil lære fort, er kombinasjoner av app’er, kurs og personlig interaksjon helt klart den beste løsningen.