Hopp til innholdet

Språkskoler

Lær språk raskt ved internasjonale språkskoler

Det finnes mange muligheter for å lære seg nye språk raskt, men en av de aller beste meteodene er å besøke språkskoler i utlandet. Mange velger å kombinere en slik språkopplæring med ferie. Lær tysk ved å tilbringe tre uker på en språkskole i Tyskland, og du vil samtidig få nye venner og minner for livet! Når du hele tiden har fokuset på å lære kan du gjøre store fremskritt på svært kort tid. Møter du opp forberedt er det enda større muligheter for at du kommer hjem med et nytt språk i bagasjen.

Lær fransk på samme måte! Du kan selv velge om du vil ha urbane omgivelser i Paris, eller om du vil gå frem rolig på landsbygda i Lorraine.

Forskjellige typer språkskoler

Lær fransk ved å reise til frankrike, eller gjør det hjemmefra. Noen språkskoler tilbyr begge deler, og gir deg undervisning over internett før du reiser på språkreise. På denne måten er du godt forberedt.

Om du ikke har tid til et intensivkurs, finnes det mange språkskoler rundt om i de største byene. Det går også an å ta mange språk som fag ved privatskoler, og på denne måten øke realkompetansen. Språk blir bare viktigere og viktigere i forretningslivet, som blir mer og mer internasjonalt.

Språk til hverdag og fest

Mange språkskoler sikter seg inn på spesifikke kundegrupper. Selv om de fleste i Norge snakker engelsk på et relativt greit nivå, er det mange bedrifter som sender de ansatte på språkskole. Dette har vist seg å være svært gunstig når man skal forhandle med internasjonale kunder og leverandører.

Lær språk for å forstå verden bedre! Om du kan lese aviser på forskjellige språk kan du forstå hva som skjer rundt om i verden på en helt annen måte. Skal du i et formelt og internasjonalt selskap vil de fleste la seg imponere om du kan snakke flytende med gjester fra andre land.

Språkskoler på internett

Mer og mer av det vi lærer foregår i dag gjennom skjermen, og når vi har interenett tilgjengelig hele tiden kan mye dødtid brukes fornuftig. Lær tysk ved å bevisst lese tyske nyheter når du sitter og kjeder deg på bussen, eller finn en språkskole på internett som tilbyr program for deg som har litt tid til å lære av og til.

Språkskoler kan hjelpe deg med å lære nyte språk. «Lær tysk på tre uker» er kanskje litt optimistisk, men om du er godt forberedt og villig til å lære er det mye som kan forandre seg på under en måned. Å kunne mange språk ser uansett bra ut på CVen, så det er bare å sette igang!